Jury

avatar

Tamar Brügemann

Tamar Brüggemann studeerde Nederlands in Utrecht en
muziekwetenschap in Utrecht en Berlijn. Van 2001 tot 2013 werkte ze in verschillende functies bij de Organisatie Oude Muziek in Utrecht. Aansluitend was ze zakelijk directeur van het ensemble Holland Baroque. Tamar is één van de twee directeuren en initiatiefnemers van het klassieke buitenfestival Wonderfeel, dat in 2019 zijn vijfde editie gaat beleven.

avatar

Bert Dicou

Bert Dicou is Remonstrants theoloog en predikant van de VPKB in Antwerpen Zuid. Daarnaast leidt hij aan de VU predikanten op (vanuit het Arminius Instituut). Zijn theologische specialisatie is het Oude Testament. Bert is voorzitter van de Taakgroep Liturgie van de Remonstrantsen.

avatar

Andries Govaart

Andries Govaart is docent liturgie op Fontys Hogeschool Theologie Levensbeschouwing in Utrecht en docent bij het Centrum voor Bibliodrama. Hij was pastor in Arnhem-zuid en werkte in het bisdom Utrecht en in het Dominicanenklooster Huissen. Hij heeft zijn eigen bureau ‘Anderszins | tekst en toerusting voor ritueel en liturgie’. Andries studeerde theologie/liturgie in Nijmegen.

avatar

Maarten van der Bijl

Maarten van der Bijl is verbonden aan de Utrechtse Geertekerk, waar hij de cantorij en het kamerkoor dirigeert en de muziek op zondagmorgen verzorgt. Daarnaast is hij dirigent van kamerkoor Lamusa. Maarten studeerde orgel, kerkmuziek en koordirectie in Utrecht en Rotterdam.